HTC sensation - TEPLOTA

Diskuze věnovaná prvnímu dvoujádrovému telefonu od HTC
Odpovědět
Amater
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: pon lis 28, 2011 18:44
Zařízení: HTC sensation

HTC sensation - TEPLOTA

Příspěvek od Amater »

Mám dotaz ohledně teploty - např. pří hraní a nebo pří zátěží se telefon dost zahřívá. telota baterky je až 52 stupnu. Jeto normálni u tohoto modelu ??? Jeto můj první telefon z Androidem tak se v tom nevyznam .... Dekuji
Uživatelský avatar
koumes
moderátor
moderátor
Příspěvky: 2027
Registrován: pon čer 09, 2008 20:01
Zařízení: Moto Z ; Moto Zoom
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

HTC sensation - TEPLOTA

Příspěvek od koumes »

A cim tu teplotu meris?Je normalni,ze se hlavne pri hrach,spatnem signalu,sdileni netu pres wifi zahriva a to i nad 40 stupnu.Ale pokud by teplota byla takova,ze na smartu nejde udrzet ruka,je neco spatne a pak asi HR a postupne testovani.Nakonec az reklamace.
Uživatelský avatar
Ghouless
nováček
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: ned črc 24, 2011 17:34
Zařízení: HTC Sensation z710e
Bydliště: Liberec

Re: HTC sensation - TEPLOTA

Příspěvek od Ghouless »

Kolega ma v praci Evo 3D, tak me zajimalo kolik topi tento identicky telefon v jinem sasi. Kolegovi jsem nainstaloval Battery Monitor Widget Pro a dostal nakazano telefon bezne pouzivat a vecer si aspon na hodku zahrat neco narocnejsiho. Po trech dnech testovani se v historii neobjevila teplota vyssi jak 36 stupnu celsia pri identicke spotrebe mA. Kazdy den pouzival nekolik hodin navigaci, telefonoval, vecer poctive hral atd. A jelikoz muj Sensation i pri beznem pouzivani (rozumej internet na WiFi, sms a volani...) bezne topi kolem 35-39 stupnu celsia a kdyz si neco vecer zahraju, je teplota schopna se vysplhat k 46-48 stupnum, rekl jsem si, ze je asi neco spatne. Volal jsem dnes do VSP Data a tam mi slecna rekla, ze telefon se pri beznem pouzivani zahrivat nema (max. pri nabijeni a to jen mirne) a namerene hodnoty skutecne normalni nejsou. A to nezapomenme, ze cidlo je na baterce, tudiz v mozkovne bude vetsi parak. No, mozna proto mi baterie klesa pri brouzdani cca procento za dve minuty... Takze nebat se toho a reklamovat, ten muj uz pofici podruhe (poprve prach pod displayem), A ja blb to bral jako featuru a zaroven bonus do zimniho obdobi :-)
Odpovědět

Zpět na „HTC Sensation“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti