Název ROMky

Diskuze o komunikátoru HTC Touch HD (Blackstone)
Odpovědět
Redstar
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: pon led 24, 2011 22:15
Zařízení: HTC Touch HD

Název ROMky

Příspěvek od Redstar »

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dCWBIxBeohA[/youtube]
Nemá někdo odkaz na tuto Romku ? nebo název. Nebo jinou podobnou romku která má takový luxusní hudební přehrávač ? Třeba nějaká verze Miriho Romky ?

Nedavej linky do codu,nejsi na waru! koumes

-- doplnění předchozího příspěvku (čtv úno 17, 2011 11:00) --

Popř. Tato Romka

http://www.youtube.com/watch?v=6VNSiRKH5OM
budulinekcz
nováček
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: stř dub 22, 2009 9:40
Zařízení: HTC Touch HD

Název ROMky

Příspěvek od budulinekcz »

Poslední od Duttyho jsou podobné. Nemají teda start dole, ale manila (prostředí) je stejná. Takže hledej HG romky (Holy Grail) na htcpedii. Btw, 2.5 sense je docela pomalé na HDčku
TMASKA
smartguru
smartguru
Příspěvky: 581
Registrován: pát kvě 23, 2008 8:06
Zařízení: SGS2

Název ROMky

Příspěvek od TMASKA »

kwbr s nabidkou vlevo dole ale i v levo nahore , taky stejne
Uživatelský avatar
bkf1
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1525
Registrován: pon črc 03, 2006 13:38
Zařízení: TouchHD (Cloudy v2.2+CZ), SGS1 (ofic. 2.3.6 JW1)

Název ROMky

Příspěvek od bkf1 »

Mno kdyz kliknu na to video tak mi to ukazuje "PDAVIET Rom v64 with WM6.5 and Touchflo 2.1 in action on Touch HD", ale ja teda musim rict, ze ROMky PDAVIET pro me byly vzdy otresne, jeste horsi, nez tolik (pro me nepochopitelne) proslavovane Energy. ROM blackSTONEhenge v4.1 (zakladni cista verze) je ve fazi ne uplne spatneho pokusu, ale ma spoustu nestabilnich stavu. Duttyho ROMky ani od Kwbr jsem zatim nezkousel i kdyz jsem slysel chvalu (hlavne na Kwbr). Ja osobne jedu uz pres rok na Cloudyho ROMkach a zatim nejlepsi se mi zda v2.2 C5 (bohuzel dalsi uz obsahuji HTC LockScreen, ktery zpusobuje obcasne mrznuti pri prichozim hovoru), ktera je cista, rychla a STABILNI hlavne (a nezere zbytecne baterii). Pravda ma svoje chyby jako ze po nastaveni podsvetleni musis restartovat pro aktivaci, dale kdyz mas zapnute nabijeni (neodoporucuji, zbytecne si nicis baterii pri kazdem pripojeni a naslednem odpojeni) tak po odpojeni kabelu se ukazuje ikona nabijeni, dale udajne iGo na starsi verzi 2.1 nebezelo na celou obr. (nevim ani nechapu, ze to nejaka aplikace muze delat; pouzivam TomToma, iGo je podle me tak dobre na primitivni navigaci z bodu A do bodu B, ale to umi vsechny navigace), dale na verzi 2.1 udajne i nejaky problem s pocasim v Sense (aktualizace pocasi az na nekolikaty pokus; nevim ale na pocasi je snad lepsi nejaka aplikace treba Meteoservis)... mno kdyz to shrnu, tak ja na nejakou zasadni chybu zatim neprisel (pokud budem hledat pitomosti, tak samozrejme najdeme hromadu uplne na kazde ROM).

Takze byt tebou zkusim tu Kwbr a pak treba Cloudyho 2.2.

PS: Co se tyce rychlosti ve 3D, tak testoval jsem schvalne tu blackSTONEhenge v4.1, ktera ma udajne posledni ovladac z TG01 + NeoS a Cloudyho ROM ve vsech testech GLBenchmarku v1.1 byla v podstate stejna (ve Swapbuffer speed jeste lehounce prekonala).

PS2: Pred flashem nezapomen na nejakou spolehlivou verzi radia (treba 1.17.25.09) a po flashi radeji udelej 2x hard-reset. Jinak doporucuji nejak tak 24h ROM pouzivat, aby se swap zaplnil uzivatelskou cachi (ze zacatku je snad kazda ROM takova nejaka ospala :) ).

EDIT: Tak to iGo dela problem diky spatne konfiguraci v sys.txt ( http://forum.xda-developers.com/showthr ... 8&page=178" onclick="window.open(this.href);return false; ).
Odpovědět

Zpět na „HTC Touch HD“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů