PC nevidí Legend

Diskuze věnovaná komunikátoru HTC Legend
Odpovědět
paveluh
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: stř bře 03, 2010 22:19
Zařízení: HTC Legend

PC nevidí Legend

Příspěvek od paveluh »

Po připojení k PC by se mělo podle návodu chovat jako další disk. I když je v Legend nastaveno v Připojit k počítači jako výchozí typ připojení disková jednotka, přesto ho PC nevidí. Zkoušel jsem to ještě na druhém PC a výsledek stejný. Můžete mi prosím poradit? Díky
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9220
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: ---
Bydliště: Praha

PC nevidí Legend

Příspěvek od Jiří Hrma »

Aby byl Legend vidět jako disková jednotka, musíš v něm mít paměťovou kartu (je v základním balení, alespoň já ji tam měl). Na paměťové kartě najdeš v adresáři \Tools instalačku od aplikace HTC Sync (článek). Tu je nutné na PC nainstalovat a pak přes ni s Outlookem synchronizuješ kontakty a kalendář. Pokud si v balení microSD kartu neměl, můžeš si HTC Sync stáhnout z webu http://www.htc.com" onclick="window.open(this.href);return false; .
paveluh
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: stř bře 03, 2010 22:19
Zařízení: HTC Legend

PC nevidí Legend

Příspěvek od paveluh »

Karta byla už v Legend. Já ale nepotřebuji synchronizovat. To mám vše pomocí google učtu. Chtěl jsem jen aby se připojil a byl jako disk. Tak je to psané i v návodu. Stačí pomocí kabelu připojit k PC a v Legend nastavit aby se připojil jako disk. Tém pádem jsem si myslel, že neni potřeba snad nic instalovat.
EDIT: Vyřešeno.
Měl bych ještě další dotazy. V čem spustit nějaký film? Lze nastavit vyzváněcí ton podle svého výběru? Myšleno jestli když nahraju nějakou mp3, jestli je možné ji nastavit jako vyzváněcí ton.
Radek Jahoda
smartguru
smartguru
Příspěvky: 629
Registrován: úte pro 06, 2005 8:50
Zařízení: Lumia 950
Bydliště: Bukovany a Brno

PC nevidí Legend

Příspěvek od Radek Jahoda »

Tak máš asi vadný kus. Protože já když si přinesl Legenda, tak sem jen strčil kabel do PC, na Legendu vybral typ disková jednotka. A v Počítač se mi objevil Legend jako další disk. Pak jsem mohl zkopírovat to htc sync.
Luboš Klicpouch
smartguru
smartguru
Příspěvky: 569
Registrován: pon pro 31, 2007 14:00
Zařízení: SGN
Bydliště: Praha

PC nevidí Legend

Příspěvek od Luboš Klicpouch »

paveluh píše:Měl bych ještě další dotazy. V čem spustit nějaký film? Lze nastavit vyzváněcí ton podle svého výběru? Myšleno jestli když nahraju nějakou mp3, jestli je možné ji nastavit jako vyzváněcí ton.
Co použít HLEDÁNÍ? - Tohle tu popisuju (pro Android obecně, takže nehledej v této sekci přímo) již po několikáté, jak to udělat. (A jednou jsem to psal i do sekce HTC Desire)
tick píše:Tak máš asi vadný kus. Protože já když si přinesl Legenda, tak sem jen strčil kabel do PC, na Legendu vybral typ disková jednotka. A v Počítač se mi objevil Legend jako další disk. Pak jsem mohl zkopírovat to htc sync.
Ano. Mělo by to takto fungovat. Pokud ne, je to na reklamaci. Buď je špatný kabel, nebo sdířka. Nejprve vyzkoušej s jiným kabalem.
DJHalos
nováček
nováček
Příspěvky: 39
Registrován: stř dub 14, 2010 8:25
Zařízení: HTC Legend
Bydliště: Havirov

PC nevidí Legend

Příspěvek od DJHalos »

u me to bylo podobny .. stacilo vyndat a zpatky strcit sd kartu a uz to fachalo bez problemu
(doufam ze ji mas zapojenou ...home>>>menu>>>nastaveni>>karta sd a pamet telefonu)
Odpovědět

Zpět na „HTC Legend“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů