Stránka 1 z 1

Vývojové prostředí

Napsal: pát úno 22, 2008 21:46
od qiRzT
Rád bych se pustil do programování pro Windows Mobile, programovat snad aspoň trochu umím, ale nějak se mi nedaří zorientovat se v tom, jaké používat nástroje. Jestli jsem to dobře pochopil, tak jediné smysluplné prostředí je od Microsoftu. Stáhnul jsem eVC4, ale zdá se, že to chce registraci. Ze školy, přes MSDN Academic Alliance Software Center, mám možnost získat různé verze Visual Studia, žel se v tom vůbec nevyznám, protože většinou programuju pod Linuxem. Můžete mi to někdo, prosím, objasnit? Nepotřebuji nutně IDE, možná bych se obešel i bez emulátoru, hlavně potřebuji překladač a nějakou dokumentaci. Rád bych programoval nativiní aplikace v C/C++.

Díky za rady.

Napsal: úte črc 22, 2008 8:45
od radyo
no tak najlesie na programovanie pre wince je microsoft visual studio (teraz je verzia 2008).ale musis si niekde urvat platenu verziu pretoze express neobsahuje kompilator pre wince.

Napsal: pát srp 01, 2008 9:42
od matoman
ak je clovek student moze si priamo od microsoftu stiahnut plnu verziu vs2008 profesional : https://downloads.channel8.msdn.com/Products.aspx

jedine co je potreba je mat platny ISIC

Vývojové prostředí

Napsal: stř led 21, 2009 18:33
od VikyV
Je to komerční, ale může se líbit. Vlastní vývojové prostředí, mnoho příkladů. Jazyk je založen na C, VB a Pascalu. Nevýhodou je poměrně veliký výsledný zkompilovaný soubor, ale stále je menší než např. výsledný spustitelný soubor i po správném nastavení kompilátoru a zkompilování zdrojáku ve vývojovém prostředí Lazarusu.

Odkaz je : http://www.arianesoft.ca

Vývojové prostředí

Napsal: stř úno 04, 2009 18:00
od Z80
ak si zvykly delat s gcc tak pro wince je i cegcc viz. > http://cegcc.sourceforge.net/

Vývojové prostředí

Napsal: čtv čer 25, 2009 13:16
od kanak
Nemáte někdo nějaký tutorial k MS Visual Studiu?