Stránka 1 z 1

iPad mini 2 (retina)komfortnost psaní

Napsal: pon dub 06, 2015 18:26
od catharos
Ahoj, v lednu jsem tu řešila přechod z tabletu samsung galaxy tab 2 na iPad od Applu a teď padl konečný verdikt. Objednala jsem miniho s retinou. Chci se jen zeptat, zda někdo ma miniho ať s retinou anebo bez a pověděl by mi jak komfortní je na něm občasné psaní třeba i s klávesnici? :) když je to ten témeř 8" display, přeci jen jsem byla zvykla na ten 10" samsung, ikdyz mi poslední dobou přišel zbytečně velký a říkala jsem si, ze mini bude mobilnejsi :)

Děkuji a přeji pěkný den

iPad mini 2 (retina)komfortnost psaní

Napsal: úte dub 07, 2015 19:08
od Menty
Já mám. No psaní, ono záleží, co s tim hodláš psát. Já k němu mam ještě oficiální smart flip cover, který je super a má využití i jako stojánek nebo podložka. Občas jsem ho nosil na přednášky a píše se na něm jako na nouzovce docela dobře, softwarová klávesnice chce hlavně zvyk. Jinak když si s někym píšu třeba v messengeru nebo tak, tak ho používám na výšku a to je psaní taky docela pohodlný, právě kvuli tomu, že tablet neni tak rozměrnej. Jinak určitě ho můžu jenom doporučit, mini se mi vejde i do kapsy u kabátu, takže není problém ho kamkoliv vzít. Ale psaní, to opravdu záleží, co s tím chceš psát, jestli občas něco, tak je ok, jestli knihu, tak to bych asi doporučil ntb. :D

iPad mini 2 (retina)komfortnost psaní

Napsal: úte dub 07, 2015 19:53
od GreenArrow
iPad má výbornou klávesnici, měl jsem miniho první generace a po týdnu cviku jsem psal i poslepu, jako na klávesnici u počítače.

iPad mini 2 (retina)komfortnost psaní

Napsal: stř dub 08, 2015 22:42
od catharos
Tak už ho mám doma a první dojmy neskutečný! To to svišti! A jak je lehounky...no nebe a dudy a výměny samsungu 10" nelituji. Ta 8" obrazovka je daleko pohodlnější a píše se vázne krasne. Teď z nej píšu a mám ho 3,5h :D a plynulost vsehóˇno nelituji :)

iPad mini 2 (retina)komfortnost psaní

Napsal: čtv dub 09, 2015 5:24
od svinancin
je nejaky vyrazny rozdiel medzi retinou a ipadom 3? okrem dotyoveho ltacida?

iPad mini 2 (retina)komfortnost psaní

Napsal: pát dub 10, 2015 18:09
od catharos
Pokud myslíš mini 3, tak co jsem koukala na ofiko Apple store, tak velký rozdíl je v tom otisku a přibyla nova barva, ta zlata. Jinak minimum rozdílu, na oko jsou stejně rychlí, co jsem zkoušela v Datartu a rozdíl v ceně 2000, takže já šla do iPadu mini 2 a nelituji, je to vázne pecka a rychlost nestačim zirat :) a v téhle velikosti jsem dnes poprvé zkoušela psát poznamky na přednášce a ma to odezvu jako notas.

iPad mini 2 (retina)komfortnost psaní

Napsal: pát dub 10, 2015 18:53
od GreenArrow
Řekl bych, že tam bude obrovský výkonový rozdíl. iPad 3 byl takový nešťastný výrobek, protože měl retina displej, ale neměl tomu odpovídající HW, takže lagoval už při prodeji. Ani nechci domýšlet, jak to musí vypadat teď na posledním iOS :tlem: . Proto měl velice rychle nástupce (po půl roce, iPad 4). Pokud ale netoužíš po touch ID, je asi lepší koupit iPad mini 2, má stejný procesor jako mini 3...