Stránka 1 z 1

Zrušení funkce "Stylus" - Pero

Napsal: pon úno 02, 2015 22:01
od Ranger
Ahoj, nepamutuje si někdo kde se nachází možnost zrušení odemčení telefonu stylusem? Vím že to tam kdysi bylo, ale teď to nemůžu najít. Mám problém, jak už tu někdo psal, že se mi telefon odemyká a může za to stylus. Nechce se mi telefon rezebírat a čistit a taky mechci mít stylus "zafáčovanej". Díky

Zrušení funkce "Stylus" - Pero

Napsal: pon úno 02, 2015 22:47
od koumes
Mas porad origo rom?Tak v nastaveni a snad zabezpeceni?Mam jinou cistou,jen tip.
Ale u TP2 je magnet,takze to neovlivnim,takze i u D2 bude magnet.

Zrušení funkce "Stylus" - Pero

Napsal: úte úno 03, 2015 12:42
od Ranger
Díky za snahu. ROMku mám dávno přehranou novější verzí OS a tak si nejsem jistý kde jsem nastavení stylusu viděl, ale mám pocit že to bylo hned když byl mobil nový. Jinak funkce stylusu není magnetická, zatím jsem plastové místo na stylusu omotnul tenkou páskou (v tom místě je i mikrospínač).
Našel jsem myslím aplikaci která funkci stylusu umí ovládat ( S2U2 (Slide 2 Unlock 2)), jen ji tam nechci instalovat, jinak krásná aplikace na zamykání zařízení a i něco navíc. Určitě to bude i někde v registrech. Na druhou stranu jsem už zvyklý to používat tak jak to je. Omotávka zatím problém vyřešila.
Díky

Zrušení funkce "Stylus" - Pero

Napsal: úte úno 03, 2015 17:28
od koumes
OK :D uz je to davno,co sem si taky hral s registry.Na vsech WM co mam v podpisu jsou ciste romky a vyladene.Ale S2U2 neni spatna a dokonce byla i integrovana v nekterych ROMkach.