Stránka 1 z 1

Wifi se nechce zapnout

Napsal: sob pro 14, 2013 9:36
od Vojta Diamond
Dobrý den mám takový problém s mojím htc já jsem si ho tedka koupil od svého kamaráda s tím že tam nedje foták a wifi foták si necham opravit ale s tím wifi bych si to snad doma mohl vyřešit, teď k mému problému, když zapnu letový režim tak zapnu wifi ono se chvílí zapíná pak napíše chyba a když mám normálně simku vevnitř tak se zapíná pořád do kola a nic s ním nejde a nenapíše ani chyba prostě nic furt dokola se zapíná. Prosím o nějákou radu, moc děkuji.

Wifi se nechce zapnout

Napsal: čtv pro 19, 2013 22:28
od Ruslan Botsyurko
Když nefungují hned dvě součástky najednou, tak bych skoro podezříval, že to bude HW závada. Zkus přitlačit na kamaráda jestli ten telefon náhodou v minulosti neutopil nebo jestli ho někdo nerozebíral. K vyloučení SW závady bych zkusil provést reset do továrního nastavení, pokud i poté nebude wifi fungovat, obávám se že půjde o hardwarovou závadu.

Re: Wifi se nechce zapnout

Napsal: čtv pro 19, 2013 22:31
od Jumbo78
Taky může být flashnutý... Občas se to stane a je třeba flashnout jiný kernel - tak jak to popisuješ, tak by to tomu odpovídalo.
Ale samozřejmě to taky může být hardware závada jak píše kolega

Wifi se nechce zapnout

Napsal: sob pro 21, 2013 13:43
od Vojta Diamond
Je to můj nejlepší kamarád a znám ho už nějákou dobu a věřím mu takže vím protože jsem si s tím htc často hrál a vím že mu fungovalo a on tam pak dal nějáký loader nebo nějákou blbost a přestalo to jít tak dneska si to zkusím přehrát protože jsem s tím byl za klukem co tomu rozumí a říkal že kdyby to byl hw vada že by se ani neoběvilo v tom htc tak uvidím dneska díky moc. :-)

Wifi se nechce zapnout

Napsal: sob pro 21, 2013 14:57
od Daniel Fibikar
Často a tím myslím velmi často u Sensationu (XE) odchází desky, ... skoro bych to podezříval na HW problém.