samsung note 1 reklamace softwarová chyba ?

Diskuze o tabletofonech modelové řady Galaxy Note (5, 4, 3, II…)
Odpovědět
swagman
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: úte lis 12, 2013 22:03
Zařízení: samsung note 1

samsung note 1 reklamace softwarová chyba ?

Příspěvek od swagman »

Dobrý den, chtěl bych radu ohledně reklamace..
Mám už asi zhruba rok samsung note 1, cca před měsícem se začalo odlepovat sklíčko od displeje, ale já pořád odkládal reklamaci, až bohužel sklíčko následkem odlepování prasklo, byl jsem teda v samsungu a tam mi řekli, že už s tím bohužel nic nenadělají, tak jsem to dále neřešil s tím že jsem tel používal dále i s rozbitým sklíčkem. Vše bylo v pořádku, dokud jsem nechtěl update na android jelly bean, update se mi celý den nedařila, tak už jsem nevěděl co by a nakonec našel tohle video /watch?v=C0nBmRIn3No , kde jsem postupoval podle videa zkopíroval root, vše udělal v tom odin 3 a chtěl mobil zapnout a dostat se do uživateského menu, ale mobil jakoby zastávkoval při zkratce se nebylo možné nikam dostat, jen do modu downloading. Ale tam už nešlo nic s mobilem udělat a po chvíli se mobil vybil, tak jsem dal mobil na nabíječku, ale mobil kupodivu nejde zase nabít. Nabíjení se pořád spouští a ukončuje, tak váhám zda mobil reklamovat a jestli je možnost reklamace i když mám rozbité sklíčko, protože dle mého názoru to na to nemá vliv a bude to jen systémová chyba. Prosím o vaše názory.
Díky
mahon
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 442
Registrován: čtv úno 14, 2008 16:29
Zařízení: Samsung Note 2 N7100, Note 3
Bydliště: VS

samsung note 1 reklamace softwarová chyba ?

Příspěvek od mahon »

Píšeš
swagman píše:Vše bylo v pořádku, dokud jsem nechtěl update na android jelly bean, update se mi celý den nedařila, tak už jsem nevěděl co by a nakonec našel tohle ...
Jak tomu mám rozumět,to se ti fleš JB nedařil a proto jsi to rootnul nebo jak si to myslel ? Máš v telefonu pořád ICS nebo ten JB ? Postup na ten PhilZ root je správný akorát nevím jestli jsi to rootnul správnou verzí.Tzn. vytočit na telefonu *#1234* a podle PDA (vrchní řádek,poslední tři písmena) vybrat ten root.No ale teď už je pozdě.
Tak nevím jestli ti to projde reklamací protože si rootoval a asi budeš mít v download modu napočítáno.To špatné nabíjení bude asi příčinou toho tvého pokusu.V servisu za to budou chtít zaplatit tak nevím jestli by pro tebe nebylo lepší koupit baterii nebo dock a nebo si někde baterii nabít.Pak by jsi to přeflešl přes Odin stock romkou kterou si stáhneš na sammobile.com a telefon by ti měl najet.
Odpovědět

Zpět na „Samsung Galaxy Note“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů