HTC EVO 3D vs. HTC Sensation

Fórum věnované prvnímu telefonu od HTC s 3D displejem
Odpovědět
pavelikkk
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: pon zář 05, 2011 20:10
Zařízení: HTC TP2

HTC EVO 3D vs. HTC Sensation

Příspěvek od pavelikkk »

Ahoj všem. Přemyslim koupit nový tel a rozmyslim se mezi HTC EVO 3D v HTC Sensation. Rad by jsem se zeptal, jaký tel byste si vybrali vy a proc? Jde mi o porovnaní techto dvou pristroju z hledisky kvality a vybaveni. Jeste jsem zvazoval Samsung Galaxy S2. Dekuji vsem za konstruktivni nazory.
jivo
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 163
Registrován: stř bře 07, 2007 11:40
Zařízení: HTC Evo 3D GSM; HTC Dimond2 -Topaz:XDA Energy
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

HTC EVO 3D v HTC Sensation

Příspěvek od jivo »

Ja osobne doporucuji EVO 3D. Povazuji tyto telefony za stejne. 3D efekt je hracvicka, na kterou jsem se podival a je opravdu pekna, ale netusim k cemu bych ji nekdy pouzival.
Ale EVO3D ma vetsi kapacitu baterie (ale rozmerove a tvarove je stejna). K tomu jako bonus je to takova strasne dobre se drzici velka tezka cihla a hned jsem si ho zamiloval. Dale ma konektor nabijeni vpravo nahore a je tedy narozdil od Sensation k pouziti v universalnich drzacich.
Jako minus ce drazsi cena a stale nepodpora v CyanogenMod. Kamarad ma Sensation prave pro to, ze to moje je uz pry strasna velikost. Chce to tedy vyzkouset a uvidic, co ti lepe sedne. Ja davam +++ pro EVO 3D.
Pri primitivnim testu jsme ve spotrbe zadne rozdily nepozorovali.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZYPbw5h0b3U[/youtube]
Sir Sprice
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 275
Registrován: ned kvě 16, 2010 14:02
Zařízení: Samsung Galaxy Note III

HTC EVO 3D v HTC Sensation

Příspěvek od Sir Sprice »

Taky hlasuju pro Evo 3D - to samé, co Sensation plus 3D, větší baterie a víc RAM. Akorát mě začíná mrzet, že telefon není moc rozšířenej a podpora je tak horší.. z xda jakbysmet:/
pavelikkk
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: pon zář 05, 2011 20:10
Zařízení: HTC TP2

HTC EVO 3D vs. HTC Sensation

Příspěvek od pavelikkk »

Dekuji za tipy. Uz jsem ale pred 14 dny koupil SENSATION. tak doufam, ze jsem neudelal chybu. Kazdopadne mam jeste 14 dni na vraceni tel operatorovi. Zvazoval jsem EVO 3D, ale je pravdou, ze 3D je sice super zalezitost, ale neda se az tolik vyuzit. Spis se jenom nekde pochlubit, co umi muj tel :) V tomto pripade jsem dal prednost vetsimu rozliseni fotaku u SENSATIONu, jelikoz casto potrebuji fotit nejake dokumenty a normalni fotak nemam po ruce. Potom jsem rad, kdyz fotky z tel. jsou aspon trosku kvalitni a hlavne text na vyfocenych dokumentech. Samozrejme vetsi baterka a RAM je velkym lakadlem u EVA. Ale zase co mi na nem vadi, je zpracovani krytu optiky fotaku-tedy, ze se mi zda, ze brzo dojde k poskrabani ochranneho skla. A co potom s nim? CO se tyka baterky u SENSATIONu, tak zadnej hit. Rano sundam z nabijecky a vecer ho znovu pripojim. Pokud jsem jej pouzival jen k volani a psani sms, tak dokonce vydrzel dva dny (je pravda, ze jsem volal cca tak 60 min a sms cca 20).
To jsou me zatim slabe postrehy.
Odpovědět

Zpět na „HTC Evo 3D“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti