BB 8900 - nejde Wifi

Sekce věnovaná jednotlivým telefonům s ostružinou ve znaku
Odpovědět
Uživatelský avatar
wenc
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: úte pro 09, 2008 16:12
Zařízení: iPad 2, Omnia 7
Kontaktovat uživatele:

BB 8900 - nejde Wifi

Příspěvek od wenc »

Ahoj,asi 5 měsíců vlastním Blackberry 8900 Curve bez BIS a vždy mi na něm zatím vše fungovalo (až na nějaké pokusy zprovoznit Java aplikace :D ).Asi před třemi dny mi přestala chodit Wifi a vždy když chci zadat stránku a potvrdit to (at už BB browser,Opera mini nebo nějaký IM) ,napíše to : Nelze se připojit k Internetu,zkuste to později znovu.
Pokud potíže přetrvávají,obratte se na poskytovatele služeb
.Jednou se mi to už stalo,ale asi jsem potom udělal Restore a Wifi zase šla.Největší problém je ten ,že asi měsíc nemám USB kabel (rozkousal ho pes :D),takže přehrání FW nepřichází v úvahu.Hledal jsem v nastavení něco jako "Obnovit původní nastavení Sítě" ,jako to má iPhone,ale nic jsem nenašel (pravděpodobně jsem hledal špatně :) ).Pokud se Vám to již někdy stalo a vyřešili jste to "neinvazivně",napište prosím jak na to .Díky
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Příspěvky: 2515
Registrován: ned dub 27, 2008 21:19
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Bydliště: Plzeň

BB 8900 - nejde Wifi

Příspěvek od Ruslan Botsyurko »

A ostatní zařízení se ti na WiFi připojují v pohodě? Já jsem nastavil WiFi hned první den po rozbalení BB, od tý doby jenom po updatu obnovuju zálohu nastavení a zatím jsem s WiFi neměl jediný problém, tak mrkni jestli za to nemůže router. Případně když budeš mít otevřené nastavení WiFi na BB, tak zkus spustit z menu "Troubleshoot", to by ti mělo ukázat, kde je chyba.
Odpovědět

Zpět na „BlackBerry telefony“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů