B7610 + Evolve goTraxx

Diskuze o komunikátoru Samsung OmniaPRO (B7610)
Odpovědět
HADES
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 295
Registrován: ned lis 16, 2008 21:06
Zařízení: Samsung Omnia Pro
Bydliště: Uherské Hradiště
Kontaktovat uživatele:

B7610 + Evolve goTraxx

Příspěvek od HADES »

Zkouším teď připojit externí BT GPS modul Evolve goTraxx ke své Omnii Pro a nemůžu to nějak rozchodit. Zkouším to jak přes MS nastavení tak i přes to Samsungovské. Zkoušel jsem snad všechno, včetně nastavování COM portů. Jakmile GPS zapnu a zkusím ji najít v PDA tak to projde, GPS dokonce chvilku indikuje, že je k něčemu připojena. Jakmile ale odkliknu Další tak se odpojí a už se znova nepřipojí. V seznamu zařízení ale zůstane. Používáte tu někdo externí GPS modul? Jak jste to nastavili, aby to chodilo?

-- pon črc 12, 2010 14:05 --

Tak už jsem to vyřešil...nenapadalo mě totiž že je nutné, aby běžela aplikace, která bude signál GPS přijímat. Jakmile jsem pustil GCz a nastavit správný port, tak začala GPS s telefonem vesele komunikovat a během pár minut jsm měl i fix

-- úte črc 13, 2010 8:37 --

Jeden ještě jeden poznatek: externí GPS modul má nesrovnatelně lepší příjem satelitů a tím pádem i přesnost než integrovaná GPS. Takže si v brzké době objednám BT GPS (asi Nokia LD-4W), pro geocaching je to podstatně lepší volba. Interní GPS je pro gaocaching nevyhovující.
Odpovědět

Zpět na „Samsung OmniaPRO“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 31 hostů