HTC Touch Pro - dotaz na internet

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Pro (Raphael)
Odpovědět
reburke
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: ned zář 21, 2008 17:27

HTC Touch Pro - dotaz na internet

Příspěvek od reburke »

ahoj vsem, raphael je moje prvni wm zarizeni, tak si jeste se spoustou veci nevim rady. potreboval bych zjistit jednu vec-jak zaridit, aby se telefon pripojil pres activesync k pocitaci, ale aby pripojeni pres gprs na nem zustalo a nepripojoval se pres internet v pocitaci. jde o to, ze chci pres jeden program (mobileview myslim) mit zobrazeny displej raphaela v pocitaci, ktery neni pripojeny k internetu a brouzdat na nem pres operu mini. kdyz dam v raphaelu klasicke sdileni pripojeni k internetu (ze se v pocitaci nacte jako modem), tak to vzdy po par minutach vypadava a musim odpojit a pripojit kabel (zkousel sem i vypnout firewall, nepomohlo), to bych take rad vedel jak jde vyresit. nicmene pres gprs mi mnohem vic vyhovuje opera mini (je rychlejsi) a kdyz se to zvetsi na pocitaci tak si myslim, ze by to bylo k brouzdani na cestach idealni. dekuji za odpovedi.

PS: jeste dotaz mimo, myslite, ze je na reklamaci to, ze tlacitka doleva/doprava na ovladaci temer nejdou zmacknout?doleva mi celkem jeste funguje, ale doprava se opravdu nechytam-vzdycky (90 % pokusu) se zmackne cerveny telefon nebo back
Jonage
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: pát zář 19, 2008 13:56

Příspěvek od Jonage »

S těmi tlačítky to je známý problém. Ale myslím že to nebude tak žhavý. Mě to zpočátku taky moc nešlo a je fakt, že tento 4směrový kurzor je vyřešen docela blbě. Ale po chvíli cviku jde používat vcelku bez potíží.

Co se týče toho internetu, nevidím proč obraz zvětšovat a nepoužít raději displej TPro. :roll:
reburke
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: ned zář 21, 2008 17:27

Příspěvek od reburke »

Jonage píše:nevidím proč obraz zvětšovat a nepoužít raději displej TPro
jednoduse, kdyz bych mel koukat treba 2-3 hodiny na malou obrazovku s malejma pismenkama, tak z toho celkem dost bolej oci, narozdil od obrazovky notebooku, kde to mam pekne zvetseny a citelny. jde o operu mini, ne mobile.
Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Pro“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti