Nokia Lumia 820 výběr nových sluchátek

Diskuze věnovaná chytrým telefonům Lumia 720, 730, 800, 820 a 830
Odpovědět
Overlord
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: sob úno 14, 2015 15:18
Zařízení: Nokia Lumia 820

Nokia Lumia 820 výběr nových sluchátek

Příspěvek od Overlord »

Zdravím.

Potřeboval bych poradit. Až do nedávna mi fungovaly staré originální sluchátka od Nokie( Nokia WH-208), netvrdím, že měly super zvuk, ale za tu cenu za kterou se prodávají je to asi více než dobrá kvalita. Já jsem byl spokojený. Nicméně častým užíváním a nošením v kapse se pravděpodobně ten kabel u 3,5 jacku tak naohýbal, že pak už odešly samotná sluchátka.

Tímto úvodním popisem se dostávám k mé prosbě o pomoc. Potřebuju poradit a vybrat vhodná sluchátka, ne že bych byl tak neschopný si vybrat sluchátka a koupit si je, ale jak jsem psal výše originální sluchátka byly fajn, jenže od updatu na W.8.1 (který pro mě osobně zhoršil 80% věcí a vylepšil 20%) ty sluchátka byly jen na poslech skladby. Skladby se nedaly stopovat, nedaly se přeskakovat vracet nic, prostě jakoby tam žádné tlačítko nebylo od výše zmíněného updatu telefon nereagoval na mačkání onoho tlačítka (nebyla to chyba tlačítka) od updatu to prostě nefunguje většine nebo snad i všem.

Kdyby to tlačítko fungovalo jako před updatem nebudu tady otravovat a koupím si ty stejné sluchátka znovu, ale bohužel nefunguje. Takže bych chtěl poradit s výběrem sluchátek tzn. od lidí, kteří mají tento telefon a mají sluchátka na které telefon reaguje při mačkání HW tlačítek od sluchátek. Jde mi o taky o to, aby ty sluchátka hlavně vydržely, tzn. nějaká "lepší a robustnější" konstrukcev oblasti kabelu a jacku je pro mě víc, než nejlepší kvalita zvuku a ideálně jack jaký je např. u Kossů portapro ne tedy ten "válec" od nokia sluchátek, který si říká jen o to, aby se co nejdříve zalomil nebo neustálým vyndáváním z kapsy opotřeboval kabel u vstupu do jacku. Taky bych ocenil, aby ty sluchátka nevypadávala z uší, protože často chodím běhat :D

Pište tedy prosím jaká sluchátka máte/měli jste a jestli jste byly spokojení a hlavně jestli ty sluchátka fungovala na WP 8.1 (HW tlačítka).

Děkuji všem.
spiritak
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: stř srp 27, 2014 16:08
Zařízení: Lumia 930

Nokia Lumia 820 výběr nových sluchátek

Příspěvek od spiritak »

Ja jen v rychlosti. Mam originalni sluchatka k lumii 820. HW tlacitko mi funguje stejne jak s WP8 tak s WP8.1. Nejspise se ti nejak pokazilo (spatny kontakt nebo co ja vim :)) Pri nejhorsim bych zkusil reset onoho zarizeni.
Overlord
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: sob úno 14, 2015 15:18
Zařízení: Nokia Lumia 820

Nokia Lumia 820 výběr nových sluchátek

Příspěvek od Overlord »

Myslíš jako hodit to do továrního nastavení? To se mi moc nechce kvůli sluchátkům, které teda navíc už zdechly :)
Odpovědět

Zpět na „Nokia Lumia 720/730/800/820 a 830“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti