Prevod aplikácie z bezplatnej na platenú

Vše okolo vývoje aplikací pro platformy Windows Phone a Windows 10 Mobile
Odpovědět
Igor Kulman
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 228
Registrován: stř bře 28, 2012 12:46
Zařízení: ano

Prevod aplikácie z bezplatnej na platenú

Příspěvek od Igor Kulman »

Máte niekto skúsenosti s prevodom bezplatnej aplikácie na platenú? Rozmýšľam o spoplatnení jednej svojej aplikácie (aby som mal väčšiu motiváciu na vývoja:). Zaujíma ma či keď jej nastavím cenu a povolím trial, tak používatelia, ktorí mali predtým bezplatnú verziu budú mať automaticky po update platenú, alebo ich to hodí do trial módu, čo by som nechcel, bolo by to nefér.
Martin Suchan
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1138
Registrován: pát bře 11, 2011 10:48
Zařízení: Nokia Lumia 925
Bydliště: Praha

Prevod aplikácie z bezplatnej na platenú

Příspěvek od Martin Suchan »

Jakmile si jednou stahnes aplikaci v dobe, kdy je free, tak ji mas "koupenou" za aktualni cenu = zdarma a muzes si ji stahnout zdarma i pozdeji, kdyz uz je placena.
Take pokud chces nabidnout aplikci jako trial, tak musis aspon na jednom miste v kodu kontrolovat IsTrial, jinak ti Marketplace ten checkbox nenabidne.

Jinak zajjimava situace je i tehdy, kdyz si clovek stahne trial v dobe, kdy je aplikace placena a ta se pozdeji stane free -> aplikace se sama neprepne do plne verze, ale dal je jako trial. uzivatel musi kliknout na stranku aplikace tam dat "koupit", aplikace se mu koupi za 0 korun a behem par vterin bez nutnosti stahovat cokoliv muze pouzivat aplikaci v plnem modu :)
Odpovědět

Zpět na „Programování a vývoj“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host