Emaily, RAM, budík, ikony

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Diamond2 (rady, tweaky, návody...)
Odpovědět
dLukash
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: pát srp 20, 2010 21:15
Zařízení: HTC Touch Diamond 2

Emaily, RAM, budík, ikony

Příspěvek od dLukash »

Zdravičko, je to pár dní co jsem si pořídil tento stroj - spokojenost 8-) Až na pár věcí, které jsou mi nejasné:

1. Neukládání odchozích emailů. Odchozí emaily se mi jednoduše neukládají, v nastavení mám ukládání kopií odeslaných zpráv do složky odeslané samozřejmě nastaveno. Když jdu do složky odeslané, napíšu odtud nový email, vteřinku se v té složce podrží a pak zmizí neznámo kam. Není ve složce odstraněné, přitom mazání odstraněných mám nastaveno na ručně. Věděl by někdo? :?:

2. Mizení paměti RAM. TF3D mám zaplé, po restartu mám volno okolo 95 Mb volné RAM. Chvilku se s telefonem hraju, poserfuju po netu, napíšu pár sms, přehraju hudbu,atd. atd., pak všechny běžící aplikace ukončím, ale světe div se, volné Ram je třeba jen kolem 50Mb, samozřejmě se to liší. Když vyčistím clean Ramem 2.2 ten dokáže uvolnit jen něco kolem 4 Mb a to je stále velice málo. Zkoušel jsem i v SKTools nastavit nějaké skryté procesy, konkrétně FreeUP RAM Service - ten by měl ramku nějakým způsobem šetřit, pak PIE Cache Cleaner - který by měl odstraňovat paměť cache po vypnutí prohlížeče, pak Shadow Cleaner - ten má čistit ram při zaplnění než je povolený limit. Používal jsem Omnii s navařenou Rom 6.5.3 od Ocka, tento stroj má 128 Mb Ram, a přesto jsem míval běžně volné kolem 60 Mb i po dni používání. Je to normální? Vážně má tahle mašinka s Rom takhle pracovat???? :?:

3. Nezadržitelné buzení. Nastavím budík, zaškrtnu dny, - zvoní. Vypnu - zvoní. Vypnu, smažu dny, kdy má zvonit - nezvoní. Co to má znamenat?

4. JWMD Icon Changer. Pokud si v tomto prográmku změním ikonky, není problém. Vyjímkami jsou však ikona operátora - v mém případě T- mobile a ikony rychlé volby spuštění na výchozí obrazovce v Manile, i když jsou změněné, ukazují se pořád ty staré a je to celkem nevzhledné.
Verze Rom 2.53.479.3 - ofiko Manila 2.5 celé v CZ
Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Diamond2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti