gps,navigace a teren

Diskuze o komunikátoru HTC Touch HD (Blackstone)
Odpovědět
TMASKA
smartguru
smartguru
Příspěvky: 581
Registrován: pát kvě 23, 2008 8:06
Zařízení: SGS2

gps,navigace a teren

Příspěvek od TMASKA »

poprosim o radu , co jsi nainstalovat na htc hd co bude vyuzivat gps ( plne kompatibilni na hd rozliseni atd ) abych se neztratil treba na houbach ? mel jsem garmin s topo 2 mapama ale fungovalo mi to nejak divne a i tak jsem se ztratil-- dekuji predem za rady.
idiver9088
nováček
nováček
Příspěvky: 26
Registrován: stř čer 10, 2009 11:04
Zařízení: HTC Touch HD

gps,navigace a teren

Příspěvek od idiver9088 »

:roll: Mohl jsi taky nejdřív trochu hledat... http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=59&t=11676
agilka
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: pát čer 05, 2009 14:55
Zařízení: Mio A701

gps,navigace a teren

Příspěvek od agilka »

...já jsem kdysi používal GpsTuner, nebyl to vůbe špatný sw, měl pěknou grafiku a pár vychytaných f-cí, ale byly s ním prostě neustále různé potíže :smt021 , kešky nešly stahovat on-line, vše zadávat ručně po stažení souborů daných keší, mapy se do toho těžce sháněly nebo se musely vyrábět - kalibrovat svépomocí, což je ve všech směrech příšerná činnost, navíc jejich pomalé překreslování při přecházení z jednoho sektoru do druhého..... a tak jsem nakonec přešel na toto: http://www.smartmaps.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
Je to trochu jiné, kdo GT nezkusil jistě nebude mít co řešit. A hlavně jde to pěkně svižné, dobrá práce poi, bohaté databáze i s obrázky již od výrobce, doplňování vlastních třeba z poi.cz nebo GC Pocket Querry atd. Pro ČR jsou k dispozici různé skvělé mapy a objevují se i další mapy i z jiných destianací..
Ty mapy je třeba zde samozřejmě zakoupit, do SM nic zvenčí nedostanete, je jich však opravdu mnoho variant a bude jich ještě více.
A vzhledem k jejich užitné hodnotě a kvalitě zákresu a pak hlavně i v porovnání s tím, co obnášela právě ona zmíněná kalibrace map do GT, jsou dle mě za pakatel i když právě tohle může každý vnímat trochu jinak.
Nechá se s tím navigovat na silnici i v terénu (záleží na zakoupené variantě), což zatím snad žádný jiný sw neumožňuje a k tomu zdarma bezva PC manager ( PCM ), kde se nechají s mapami a trasami dělat doslova psí kusy a i těch bude brzy zase ještě více - prý.
S tou autonavigací to tam ještě trochu kulhá, moje původní představa, že budu mít 1 sw na oboje je zatím ještě stále tak trochu nenaplněna, ale stále se to vše - sw i mapy ladí, vylepšuje a rychle aktualizuje, výrobce je navíc doslova zde a celkem komunikativní, což je také důvod na zvážení, takže zejména do terénu bych já osobně již nic jiného ani nehledal :roll: .....
Odpovědět

Zpět na „HTC Touch HD“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host