Nalezeny 4 výsledky hledání

od Frank Mc Grimes
stř črc 30, 2014 18:59
Fórum: Off Topic
Téma: iPhone 4s z USA
Odpovědi: 1
Zobrazení: 1220

iPhone 4s z USA

Zdravím všechny, mám jednoduchou otázku. Kámoš co žije v USA mi chce poslat iPhone, který už nevyužívá tak se tím ptám jestli mi ten stroj přijme českou sim kartu a vše pojede jak má, nebo v tom horším případě budu muset nechat mobil nějak odblokovat... Děkuji za každou radu ;)
od Frank Mc Grimes
sob bře 01, 2014 11:03
Fórum: HTC Desire
Téma: HTC Desire "ROOT"
Odpovědi: 1
Zobrazení: 3889

HTC Desire "ROOT"

Zdravím, už asi měsíc se snažím rootnout HTC Desire, vyzkoušel jsem snad většinu návodů a nic nefungovalo. Prosím Vás o pomoc, protože jsem z toho už zoufalý a z mobilu už mi nejde skoro ani zavolat jak je paměť plná. Děkuji předem za všechny rady.
od Frank Mc Grimes
sob črc 16, 2011 11:25
Fórum: HTC telefony
Téma: SD karta a display.
Odpovědi: 2
Zobrazení: 945

SD karta a display.

Jinou kartu jsem zatím nezkoušel, protože žádnou jinou ani nemám. A ještě bych se chtěl zeptat, jestli je v normálu to, že má telefon třeba 40°C např. když hraju nějakou hru nebo jsem na internetu tak má asi 37°C.
od Frank Mc Grimes
sob črc 16, 2011 10:24
Fórum: HTC telefony
Téma: SD karta a display.
Odpovědi: 2
Zobrazení: 945

SD karta a display.

Zdravím, mám takový problém s SD kartou, která už v telefonu byla po koupi. A to takový, že telefon kartu někdy načte a někdy ne. Pokud se stane to, že telefon kartu ztratí a zahlásí, že mám vložit paměťovou kartu i když už v tom telefonu dávno je, tak pomůže pouze restart. Další problém mám občas s...

Přejít na rozšířené vyhledávání