Stránka 1 z 1

Parovaní s pc

Napsal: čtv úno 04, 2016 15:30
od Akrej
Zdravím

Neexituje způsob že bych si windws 10 v telefonu spojil s windows 10 v pc.Například jestli není tá možnost psat sms z pc.nebo přimat hovor s pc.

Parovaní s pc

Napsal: sob úno 06, 2016 18:35
od Radek Jahoda
Přijímat hovor ne.
Když bdueš mít ale na telefonu a PC zapnutou Cortanu,tedy anglický jazyk a US region na obou, tak když dáš vyhledat aplikaci Send Text tak můžeš z pc napsat sms.
Aplikace Messaging(zprávy nebo jak česky) jednu chvíli uměla zobrazovat i sms z telefonu, pak MS toto odstranil. Myslím že to bylo jen preview který neoptrný programátor zapnul na serveru. a že na tom MS dělá a připravuje to pro Redstone.

Parovaní s pc

Napsal: pát bře 25, 2016 11:46
od huskye
Ahoj a jak na spárování mobilu s win 10 a notebooku s win 10 když chci jen přetahovat fotky? A bez one drive, protože z nějakého důvodu se nahrání na one drive provádí až po nějaké době. A někdy potřebuju něco vyfotit a do PC dostat hned.
Zkoušel jsem to přes bluetooth a když mám oboje spárované tak mi to nejde... Pomoc :-) Na androidím tabletu mám aplikaci FTP server a ve windows pak jen složku, jde to přes wifi a tim pádem mám tablet v notebooku jako složku, to je naprosto ideální. Jde to nějak podobně i tady?

Parovaní s pc

Napsal: pát bře 25, 2016 13:25
od Radek Jahoda
Ty to máš přesně obráceně než by to mělo být.
FTP server bys měl mít na PC, protože taháš v 90% ze zařízení na počítač.
No a pak si na android nebo W10M stáhneš aplikaci Total Commander, ta umí pracovat s FTP, a jednoduše si fotku překopíruješ na to FTP v mobilu.

Já používám http://www.pablosoftwaresolutions.com/f ... r3lite.zip" onclick="window.open(this.href);return false; , je to portable,nemusí se instalovat.
Po spuštění zadáš jméno uživatele, heslo uživatele, vybereš složku kam bude přístup,udělej si třeba na ploše složku FTP a tu vyber, pak oprávnění zaškrtni všechna, a pak už jen klikni na Start.

Pak si nainstaluj do mobilu Total Commander, otevři, vyber FTP, klikni New Connection, napiš nějaký jméno, do pole server name:port napiš ipadresutvýhoPC:21 , napiš jméno a heslo cos zadal do FTP programu a hotovo.

Výhoda je že se ti jakýkoliv zařízení teď může na FTP připojit, tablet,mobil,domácí pořehrávač pokud podporuje FTP a tak.

edit: nejběžnější je připojit kabelem telefon k PC

Parovaní s pc

Napsal: ned kvě 01, 2016 12:12
od rpet
huskye píše:Ahoj a jak na spárování mobilu s win 10 a notebooku s win 10 když chci jen přetahovat fotky? A bez one drive, protože z nějakého důvodu se nahrání na one drive provádí až po nějaké době. A někdy potřebuju něco vyfotit a do PC dostat hned...
tipuju, že máš v telefonu nastaveno, aby se fotky a videa synchronizovaly ve vysoké kvalitě a tím pádem jen přes WiFi - to je ono zpoždění mezi telefonem - OneDrive a PC. Pokud si nastavíš minimální kvalitu u synchronizovaných fotek, budou se přenášet během několika vteřin na OD a na PC (pokud bude zapnuté).

Funguje to spolehivě a díky tomu není třeba vymýšlet fičury typu složitý přenos přes FTP ;) Mimochodem: pokud ti nevadí, že na FTP přenosu fotek s nejvyšší nastavenou kvalitou sežereš kvantum dat, zapni si v nastaveních OD i povolit přenos fotek i v případě "měřených dat". Reakce je okamžitá a přenos mezi OD a PC také ;)

Parovaní s pc

Napsal: pon kvě 02, 2016 14:13
od street-dog
Tak já mám zapnutou nejvyšší kvalitu i přes mobilní data a reakce okamžitá vůbec není, někdy i hodinová :(

Parovaní s pc

Napsal: pon kvě 02, 2016 17:01
od htcjirka
Tak asi naprd operator, pomala sit.

Parovaní s pc

Napsal: pon kvě 02, 2016 17:29
od mato289
street-dog píše:Tak já mám zapnutou nejvyšší kvalitu i přes mobilní data a reakce okamžitá vůbec není, někdy i hodinová :(

s týmto iba súhlasím, blesková sync bola možno tak na 8.1, na W10M, či už po HR alebo bez sa fotky snychronizovali večnosť, bleskové to rozhodne nebolo..a funkčnosťou to utekalo na míle daleko od 8.1

je pre mna nepochopitelné, ako je možné, že niekomu to funguje, no mne to neungovalo...iným používateľom zase nefunguje niečo čo mne fungovalo...proste je to na hlavu..

Parovaní s pc

Napsal: úte kvě 03, 2016 8:05
od street-dog
Přesně tak na 8.1 žádnej problém :)

htcjirka: operátorem ani pokrytím to není vše valí rychle, je to opožděný i když jsem na wifi

Parovaní s pc

Napsal: úte kvě 03, 2016 9:41
od rpet
asi bych si prošel znovu nastavení jak telefonu, tak i OD, třeba je to schovaný někde v nastaveních. ale nezdá se mi, že by to byla IMHO špatná funkčnost OD - synchronizuju na OD fotky v HD kvalitě z PC, ve vysoký kvalitě z Lumie, a odezva je odpovídající typu přenosu (WiFi vs. data).

kdyby to bylo špatnou funkčností OD app, nešlo by to nikomu z nás...