Stránka 1 z 1

Přenosné reproduktory

Napsal: ned pro 19, 2010 18:25
od Jikoun
Potřebuju doporučit nějaké kvalitní přenosné reproduktory k tomuto telefonu. Kdysi sem míval k Sony Ericssonu takové hodně malé, ale hrály opravdu výborně http://www.megafoto.sk/images/big/SONY% ... a-1389.jpg.
Našly by se podobné aspoň v takové kvalitě jako ty od SE?
Zatím jsem obejvil tyto http://www.mp.cz/produkt-1701331-minire ... -original/, ale nevím, jestli k tomu HTC půjdou. Kamarád zkoušel připojit 3,5 mm jack od sluchátek Nokia x-press music do HTC HD a HTC to nevzalo, tak mám strach, že s títmo bude taky problém. Máte už někdo zkušenost nebo něco co byste mi mohli doporučit?

Přenosné reproduktory

Napsal: ned pro 19, 2010 18:53
od Jiří Hrma
Podle popisku k těm Nokia repráčkům by neměl být problém (Minireproduktory Nokia MD-8 mají klasický 3,5 milimetrový zvukový vstup, takže je můžete propojit i s jinými přístroji, nejen mobilním telefonem.). Ta X-Press music sluchátka kamaráda měla zřejmě trochu upravený konektor, tak proto to nešlo, ale u těchto repráčků je v popisku klasický 3,5mm vstup, takže si myslím, že by neměl být problém.

Přenosné reproduktory

Napsal: ned pro 19, 2010 19:56
od Jikoun
Jo, to sem taky čet, ale člověk nikdy neví :-). Asi to risknu, kdyžtak je vrátím. Nějaké zkušenosti s nimi někdo nemá? Prý jsou lepší nějaké ty neodymové, to jsou tuty taky? V popisu to není ani nikde jinde to nevidím.

-- doplnění předchozího příspěvku (úte pro 21, 2010 16:20) --

Tak si vybiju vztek aspoň tady. http://www.mp.cz" onclick="window.open(this.href);return false;. Obejdnal sem telefon a reproduktor. Telefon k Vánocům pro přítelkyně maminku. Nebyli schopni mi ani napsat mail, kdy to pošlou nebo že už to odeslali a ani mi nebyli schopni říct, že reproduktor nemají a že ho nepošlou a že už ho nikdy mít nebudou. Kdybych tam nevolal, tak nevím nic. Kdybych to chtěl jako dárek, tak sem v háji. Paní na telefonu taky příjemná dvakrát nebyla, spíš vůbec. Nakoupil sem tam naposled.

-- doplnění předchozího příspěvku (stř pro 22, 2010 1:37) --

Jen pro informaci, nakonec jsem tedy objednal tenhle repráček: http://obchod.sunnysoft.cz/zbozi/102PPW ... -ipod.html. Snad bude ojk.

-- doplnění předchozího příspěvku (čtv pro 23, 2010 18:52) --

Hraje pěkně, ale ten malej od Sony Ericssonu hrál hlasitěji.

Přenosné reproduktory

Napsal: stř pro 31, 2014 8:20
od johnyy85
Co říkáte na reproduktory Harman Kardon OMNI. Četl jsem že jsou dobrý, ale zajímali by mě spíše zkušenosti uživatelů

Přenosné reproduktory

Napsal: stř pro 31, 2014 19:27
od koumes
Tady je to lepe napsane http://www.hifi-voice.com/inteligentni- ... -omni.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Přenosné reproduktory

Napsal: stř dub 01, 2015 13:26
od silvinka
Já mám přenosný bluetooth reproduktor Amethyst a jsem moc spokojená. Zvuk je hodně kvalitní, má dobrý basy a je hezký. Koukni tady mají různé typy podle velikosti http://www.geret.cz/katalog/elektronika ... produktory" onclick="window.open(this.href);return false;