Stránka 1 z 1

Původní ROM - HTC Diamond

Napsal: čtv čer 03, 2010 13:21
od DoLin
Prodávám svého diamonda a chtěl jsem se zeptat jak do něj nahraju původní rom která tam byla po zakoupení... předem díky

Původní ROM - HTC Diamond

Napsal: čtv čer 03, 2010 13:22
od Jiří Hrma
Vše potřebné najdeš zde http://sunnysoft.cz/htc/" onclick="window.open(this.href);return false;

Původní ROM - HTC Diamond

Napsal: čtv čer 03, 2010 14:18
od DoLin
díky... ještě se zeptám, tím, že tam nahraju původní rom se mi diamond zase zamkne? (pro nové flashnutí se bude muset udělat Hard SPL?)

Původní ROM - HTC Diamond

Napsal: čtv čer 03, 2010 17:19
od matoman
Hard SPL ostane

Původní ROM - HTC Diamond

Napsal: pát čer 04, 2010 12:21
od Jiří Hrma
pokud chceš telefon dát úplně do "prodejního" stavu, tak nejprve nahraj tu ROM co jsem posílal odkaz, potom případně českou lokalizaci a následně si na Xda-developers stáhni StockSPL locker pro Diamond (odkaz), kterým telefon zamkneš (zrušíš HardSPL). Později jde zase HardSPL kdykoliv udělat.

Původní ROM - HTC Diamond

Napsal: sob čer 05, 2010 18:55
od DoLin
super, díky... jenom mám menší problém s tou CZ lokalizací. Stáhl jsem si ROM, flashnul, stáhl lokalizaci a nainstaloval... ale beze změny, stále v EN :-( udělal jsem někde něco špatně?

Původní ROM - HTC Diamond

Napsal: úte črc 27, 2010 20:51
od dvcompt
zkus ten Hardreset jak na sunnysoftu popisuji, to me pomohlo

Původní ROM - HTC Diamond

Napsal: ned srp 29, 2010 8:11
od vidoq
tak jsem tu hledal vsechno mozne, lec nenasel, zkusim se zeptat, nema nekdo zalohu internal storage pro mda compact iv? Ja o tu svoji kradezi prisel a chci tel uvest do puvodniho stavu (hlavne ten tomtom) pred prodejem, diky moc.

Původní ROM - HTC Diamond

Napsal: pát zář 24, 2010 17:35
od Kositch
Ahoj, nechci zakládat nové téma, takže stručně: Mám neoficiální ROM s Unsigned-Hard-SPL-Diamond-OliNex. Rád bych dal origo ROM + češtinu. Pokud to chápu správně, tak zde http://sunnysoft.cz/htc/ je jak ROM (kterou mohu instalovat i s mojí Hard SPL) i čeština.

Problém je, že moje PN: 99HEJ035-00 je jiné než uváděné na sunnysoft.cz (telefon jsem však zakoupil v české lokalizaci, ale ne u sunnysoftu). Půjde ta ROM instalovat nebo ne? Případně půjde i čeština?

Pokud ne, nevíte kde sehnat pro toto PN oficiální ROM + češtinu?

Původní ROM - HTC Diamond

Napsal: čtv zář 30, 2010 11:08
od gersa
Pokud mas "odemceno", tak tam ROM ze stranek Sunnysoftu pujde

Původní ROM - HTC Diamond

Napsal: pon srp 15, 2011 9:28
od Dajek
Potřeboval bych poradit s instalací češtiny na orig. ROM. Po instalaci mi vyskočí: Confirmation: The files have been changed ! Potom provedu HW restart ale instalace češtiny v mobilu nenaskočí. Někdo nějakej tip jak tu cz nainstalovat :?:

Původní ROM - HTC Diamond

Napsal: stř srp 17, 2011 12:26
od SSurova
Ahoj. Poradí mi někdo? Nahrála jsem si do svého Diamondu zpět originální ROM, ale nejde mi nahrát česká lokalizace. Ani hardreset nepomohl. Všechno jsem stáhla na sunnysoftu a dělala podle postupů, které jsem vyčetla zde na fóru. Dřív se mi vždycky při resetu objevovala nabídka s výběrem jazyku a teď už se neobjevuje. Neví někdo jak na to?

Původní ROM - HTC Diamond

Napsal: ned led 29, 2012 22:45
od PanCibule
Nehodil by tu nekdo odkaz na Hard SPL Na HTC Diamond 3700. Nejde mi preinstalovat zadna Room maskoci 1% a HTC se restartuje Pri hard resetu nabehne a naskoci kalibrovani ale nejde prez to pokracovat dal. Soucasna verze je 2.03.404.2 Help pls precet sem tisice navodu ale stale Diamond nechce spolupracovat :( Diky

Původní ROM - HTC Diamond

Napsal: stř dub 04, 2012 9:28
od novotnj
Lidičky, potřeboval bych pomoct.

Už jsem zkusil všechno, abych flashnul diamonda, ale pořád se mi nic nedaří.

Ve Vistách i XP mi to hlasi, ze system nerozpoznal zarizeni. Když se dostanu do bootloader, mám tam serial a pri pripojeni kabelu se mi to vubec nezmeni na usb takze mtty nelze pouzit. Pri flash pres bootloader, kdy jsem nahral rom primo na internal storage mi to hned skoci nekam dál a objevi se pouze loading .... a nic dál.
Pak jsem zkusil jinou rom přímo na internal storage a zase se to přehoupne do části trigged usb host a zase nic.

Jak poznam jestli to mám odemknuté pro nahrátí nové rom, to se mi snad ještě podařilo než ten usb port zatuhnul.


Kde muze byt problem, je to KO ? nebo to lze jeste nejak prehrat a zachranit ?