Brando nebo INVISIBLESHIELD

Diskuze o komunikátoru Samsung Omnia II (i8000)
Odpovědět
Deon
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: ned bře 21, 2010 22:15
Zařízení: sony ericsson

Brando nebo INVISIBLESHIELD

Příspěvek od Deon »

Chci si koupit folii na display ale nemůzu se rozhodnout mezi temito dvěma.. Nevite jestli je mezi nema nějaký zásadní rozdil?
KVARK
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 424
Registrován: stř črc 01, 2009 18:44
Zařízení: LG Optimus 2X

Brando nebo INVISIBLESHIELD

Příspěvek od KVARK »

Brando neznám, ale měl jsem v ruce Invisible Shield. Kámoš ho má na Omnii Pro. Dle mýho je docela drahej, zvlášť když si koupíš verzi na celej kryt. Zato kvalita je prvotřídní, rozhodně se pak nemusíš bát, že by se ti někdy telefon odřel. Po stránce kvality nic lepšího na trhu není. Ale zase to má docela nepříjemnej povrch. Jakože se pak po displeji špatně přejíždí prstem a tak. Pokud na něj jen t´ukáš tak v pohodě.
Iceman111
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 163
Registrován: pon úno 01, 2010 11:44
Zařízení: Sony Xperia L

Brando nebo INVISIBLESHIELD

Příspěvek od Iceman111 »

No ja mam brando za 250 a invisible shild stoji asi 617 plus cca 130 postovne, ale kvalita podle vseho prvotridni jak pise kolega. Udajne by meli poskytovat zaruku po dobu zivotnosti pristroje. A pri roztrzeni vymenu. (pisou na sunnysoftu)
http://obchod.sunnysoft.cz/zbozi/111PIS ... -telo.html" onclick="window.open(this.href);return false;
slk01
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: úte dub 27, 2010 10:06
Zařízení: Onmia II i8000

Brando nebo INVISIBLESHIELD

Příspěvek od slk01 »

Ja mam na omnii Invisible Shield, ale len na prednu stranu telefonu a mozem len odporucat. Prstom sa da pohybovat uplne bez problemov. :grin:
Deon
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: ned bře 21, 2010 22:15
Zařízení: sony ericsson

Brando nebo INVISIBLESHIELD

Příspěvek od Deon »

jj tak si objednam invisibleshield:) ale taky akorat na displey.. snad se me to tam podari nak slusne dat.:D
slk01
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: úte dub 27, 2010 10:06
Zařízení: Onmia II i8000

Brando nebo INVISIBLESHIELD

Příspěvek od slk01 »

to: Deon
Na zaciatku som sa tiez toho mierne obaval :). Ale ide o velmi jednoduchu manipulaciu. Z jednej strani sa to navlhci prilozenou spongiov a nasledne prilozis na displej a mozes jemne posuvat na pozadovane miesto. Nasledne prilozenou PVC kartickou odstranis vzduchove bubliny. Po 24 max. 72 hodinach zmiznu vsetky vzduchove bublinky a folia uplne prilne k displeju pricom je takmer neviditelna :). Takze naozaj mozem len odporucit.
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Příspěvky: 2515
Registrován: ned dub 27, 2008 21:19
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Bydliště: Plzeň

Brando nebo INVISIBLESHIELD

Příspěvek od Ruslan Botsyurko »

Měl jsem na několika různých PDA jak Boxwave, Brando, tak i InvissibleShield a mé zkušenosti jsou takovéto:

Brando: celkem kvalitní, neuděláš chybu když si folii od nich pořídíš.

Boxwave - podle mě dělá BW nejkvalitnější folie na trhu, zejména jsem si oblíbil jejich AntiGlare folie, nelesknou se na slunci a jsou moc příjemné na dotek.

ZAGG Invissible Shield: materiál je velice zajímavý a skutečně až neuvěřitelně odolný. Když jsem ji chtěl pak už sundat, tak jsem schválně zkusil ten jejich scratch test a docela výraznou silou jsem dřel klíčem po displaye s nasazenou ZAGG folií, sice se na folii objevily stopy po klíči, ale nedostalo se to skrz a i ty stopy na folii po několka vteřinách zmizely, takže ten materiál je fakt unikátní. Na jejich webu se uvádí, že tento materiál byl používán pro ochranu čepelí amerických vojenských vrtulníků a po vlastních zkušenostech bych tomu i věřil. Jediný a pro mě bohužel zásadní mínus je v tom, že folie nebyla uplně přesně na míru displaye a z boční strany mi chybělo něco málo přes milimetr, takže se tam akorát usazoval bordel a dost mě to štvalo. Stejný problém měl kolega ze SM - Zimminix, který si objednal stejnou folii cca nastejnou se mnou a jemu zas chyběl milimetr na výšku, ale podařilo se mu to vyreklamovat, mě bohužel ne. Jinak povrch je celkem lesklý (průměrně, Brando/Boxwave ultraclear se leskne víc), ale je typicky mírně vlnitý, protože ten materiál není úplně pevný jako plast, ostatně dělal jsem fotodokumentaci, tak se na to můžete podívat ZDE, ale to mi nijak moc nevadilo, víc mi vadila milimetrová mezera u kraje. A kdybyste se přecejenom rozhodli pro ZAGG folii, tak na Omnii bych docela doporučoval už si připlatit pár dolarů a koupit folii na celou konstrukci, nejen na display. Já jsem nechtěl celkokvou, protože Xperia má matné kovové tělo, takže by to nevypadalo dobře, ale na běžných plastových krytech je to výborná věc.

Kdyby ZAGG doladil tu rozměrovou vadu, tak bych si tu folii klidně znovu koupil, ale zatím u mě vítězí Boxwave AntiGlare. A poslední tip na závěr: na folii nešetřit !! Co ušetříte na folii, to se vám 100x prodraží na poskrábáném displayi nebo v lepším případě častým vyměňováním nekvalitních folií, které moc nevydrží.
Odpovědět

Zpět na „Samsung Omnia II“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti