Problem -ZPRAVY,OPERA

Diskuze o oficiálních a neoficiálních ROM pro HD2 a dalších úpravách tohoto komunikátoru
Odpovědět
heco9
nováček
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: pon led 11, 2010 11:23
Zařízení: HTC HD2

Problem -ZPRAVY,OPERA

Příspěvek od heco9 »

Nazdar chlapi,help me please.

S mojim HTC HD2 jsem mel problemy pri psani sms. Zaprve jsem docela zasto preklikaval na jinou klavesu kdyz jsme mel full qwertz a jine problemy. Nasel jsem si tady na foru ze vyslo na oficialnich strankach HTC aktualizace na SMS. Nainstaloval jsem a zacal mi novy problem. Pri psani sms mi ztmavne predchozi zprava(bud co byla prijata nebo co byla odeslana) a nezobrazuje se mi text, ktery pisi. Az kdyz znovu kliknu na okno ve kterem pisu text tak se mi zobrazi muj text, ktery nebyl videt do te doby nez jsem opetovne musel kliknou do okinka zpravy.

Tzn. otevru si zpravy. Klinu do pole kde pisi text. Napisu napr. " ahoj jak " a v ten moment černe ztmavne predchozi zprava nad polem a nejde videt text ktery pisi. Musim teda znovu kliknout na pole kde pisu text.

Je to teda docela dost otravne a uz me to pomalicku zacina pekne sr..t ,proto se chci zeptat jestli nema nekdo podobny problem a jestli to nejak vyresil. Jestli je treba stahnout jinou aktualizaci nebo jine reseni.

Pak mam jeden dotaz taky na OPERU 10 kterou jsme si nainstaloval. Kdyz jsme HTC HD2 koupil nevim co tam je nainstalovan za prohlizex ale asi predpokladam ze Explorer. Pri prohlizeni stranek mi pri natoceni mobilu automaticky preskocil i obraz stranek , ted kdyz jsme si nainstaloval OPERU se tak nedeje. A chci se zeptat jestli to musim nekde aktivovat v nastaveni a nebo Opera tohle neumoznuje.

Diky moc vsem za veskerou radu.
Odpovědět

Zpět na „ROM, hotfixy a HardSPL“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti