NAO Symphony: Bezdrátový reproduktor nejen pro BlackBerry

Diskuze věnovaná systému, aplikacím a hrám
Odpovědět
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1622
Registrován: úte led 15, 2008 20:38
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

NAO Symphony: Bezdrátový reproduktor nejen pro BlackBerry

Příspěvek od Standa »

iPhone má už docela hezkou hromádku zvukového příslušenství, ale nyní se dočkají i milovníci ostružin. Společnost Cignias představila novou modelovou řadu hudebních stanic NAO. Reproduktory z této série můžete přes A2DP Bluetooth profil připojit k telefonům BlackBerry a iPhone. Podobných řešení samozřejmě existuje celá řada, ostatně na SmartManii jsme už některé z nich také testovali (JustMobile Bluetune, Logitech Pure-Fi Mobile), ale nové modely NAO navíc nabízejí i možnost streamování hudby přes Wi-Fi, což až tak úplně obvyklé není (tato funkce je dostupná pouze u BlackBerry).

obrázek

Pro ty, kteří dávají přednost hudbě uložené v iPodu má NAO další možnost, a sice umístit váš iPod přímo do stanice a dálkově jej ovládat telefonem Blackberry nebo iPhone zdarma dostupnou aplikací. Jestliže vás řada NAO oslovila, neměli byste s nákupem příliš váhat, výrobce je totiž nyní na omezenou dobu nabízí ve speciální akci za 249 USD (což tedy také není zrovna málo).
dejwi
nováček
nováček
Příspěvky: 18
Registrován: úte lis 03, 2009 9:58
Zařízení: BlackBerry Bold 9000

NAO Symphony: Bezdrátový reproduktor nejen pro BlackBerry

Příspěvek od dejwi »

Pro ty kdo potom nechteji repro, ale hledaji bezdratova sluchatka pres BT, mohu doporucit Genius BT-03i. Pouzivam je s ostruzinou jiz nekolik mesicu a zatim jsem spokojeny. Jenom jako handsfree jsou totalne nepouzitelna...a to i kdyz hf je jako jedna z vlastnosti sluchatek vyrobcem reklamovana.
Dobre vypada nyni i cena...Pred rokem jsem je porizoval za cca 1300Kc a nyni jsou k dostani kolem 750Kc.
Odpovědět

Zpět na „Systém, aplikace a hry“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 72 hostů