PLS help.HP iPAQ 5450

Diskuzní fórum pro majitele zařížení HP iPaq 614 a další...
Odpovědět
No!se
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: sob říj 10, 2009 13:15
Zařízení: HP iPAQ 5450

PLS help.HP iPAQ 5450

Příspěvek od No!se »

Dobrý den.
Vlastním teprve krátce HP iPAQ 5450 a mám jeden nebo teda několik problému .Pokud mi někdo poradí budu mu vděčný ,ja si nevím rady.
Při připojení na IE se mi nechce zobrazit stránka m.seznam.cz to ssamé je to i u atlasu.
chce to po mně nainstalovat nějaký soubor a když tak udělám tak se při dalším připojenéí na internet exploder m.seznam.cz opět chce ten sam soubor nainstalovat a stránka se mi nezobrazí.nevím čím to a nevím vubec co stím.
Když dám třebas jinou stránku odetka.cz tak se mi stránka zobrazí ale píše mi to jakési hieroglifi takže tohhle opravdu nechápu co je špatně..nemam tam nahranou češtinu .Jen ENG wm 2003 .
Prosím neví někdo co stím mám udělat?
Uživatelský avatar
svenhassel
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 171
Registrován: ned dub 19, 2009 0:08
Zařízení: ACER N50 PREM., DELL X51V, HP6915, HP514, HP614C
Kontaktovat uživatele:

PLS help.HP iPAQ 5450

Příspěvek od svenhassel »

Ahoj,

určitě jako první bych nejdřív zkusil kompletní reset zařízení a zkusil bych se připojit na WIFI jestli to dělá to samé, většinou na wm2003 spíš při najetí na seznam.cz padal prohlížeč. Když to nepomůže tak si zkus nainstalovat prohlížeč od jiného výrobce. Pak ještě jedině zkusit se podívat na XDEV, nevím přesně kde to je, ale vím že už jsem kdysi řešil problém s písmama u FaceBook programu od MS, dělá to nějaké jejich písmo, které je přímo od MS a když ho odstraníš tak by ti to mělo ten problém vyřešit, ale nevím už jestli se nedělá zásah do registrů, zkusím se na to ještě podívat jestli jsem si někde nedělal poznámku a kdyžtak ti to tu hodím na sklo. Zatím ahoj
Odpovědět

Zpět na „Hewlett-Packard“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů