Vypínací tlačítko na HTC HD2

Diskuze věnovaná portaci systému Windows Phone na HTC HD2
Odpovědět
Uživatelský avatar
Harry14
nováček
nováček
Příspěvky: 46
Registrován: sob bře 06, 2010 14:04
Zařízení: Apple iPhone 5S 16GB, Nokia Lumia 930

Vypínací tlačítko na HTC HD2

Příspěvek od Harry14 »

Dobrý den,
už nějakou dobou jedu na WIndows Phone a nemůžu si ho vynachválit. Je to podlě mě asi nejlepší systém vůbec. Akorád bych se rád zeptal na jednu věc. Někde jsem četl že HTC HD2, má spoj digitalizéru a zákaldní desky přímo pod vypínacím tlačítkem (u WP7 hlavní talčíto, bez kterého telefon ani neuzamknu). Na Windows Mobile jsem se snažil toto tlačíto používat co nejméně a zamknutí telefonu řešil apliakcí třetí strany. Už jsem viděl jednou HD2, které se z ničeho nic pokazil dotyk ale nevím jestli to bylo tím tlačítkem ale dotyčný to talčítko normálně používal a nešetřil ho jako se snažím já. Tak by mě zajímal Váš názor popřípadě zkušenosti. Popřípadě jak se snažit vyhnout používání tohoto talčítka.

Děkuji
TomasSX1
moderátor
moderátor
Příspěvky: 545
Registrován: pát črc 08, 2005 23:14
Zařízení: Lumia 950XL DS White / Lumia 920 White

Vypínací tlačítko na HTC HD2

Příspěvek od TomasSX1 »

Pouzivaniu sa nevyhnes. A ja by som to az tak velmi neriesil. Mal som HD2 rok a pol a vobec som o tom ani nevedel a tlacidla som neriesil vobec. Ked to tam inzinieri tak navrhly tak pouzivanie toho tlacidla asi nema niaky vyznam na kazivost flex kabelu (ked si to predstavim tak ten kabel je tam nalezato cize tlacis na plochu hranu kabla kde sa da len tazko predstavit ze by sa tlakom prelomila alebo nejako pokazila.

Takze moja rada..neries to a kludne si svoj mobil uzivaj na plne pary 8-)
vasekboch
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: úte pro 06, 2011 16:39
Zařízení: HD2 @ Windows Phone 7.5 Mango build 8107
Bydliště: Prague

Vypínací tlačítko na HTC HD2

Příspěvek od vasekboch »

Mám HD2 od listopadu 2009. A tohle jsem vůbec neřešil. Musím zaťukat. Tlačítka zatím bez problému. A to musím konstatovat, že telefon 2x koupil plnej lok piva. To je tak když se lidi neuměj v hospodě chovat. Samozřejmě přímo na přední stranu do tlačítek..
Odpovědět

Zpět na „Windows Phone na HD2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti