Hra Linerous (původně Numerous) - testování & nápady

Chystáte aplikaci pro Windows Phone? Podělte se o ni a nechte si ji otestovat od uživatelů :)
Odpovědět
Petrroll
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 92
Registrován: sob bře 06, 2010 15:24
Zařízení: Samsung galaxy S

Hra Linerous (původně Numerous) - testování & nápady

Příspěvek od Petrroll »

Zdravím,
ačkoliv sám vlastním pouze telefon s Androidem, tak jsem se rozhodl začít s vývojem hry pro WP7 a proto bych potřeboval pár věcí otestovat.

Pár věcí zatím nefunguje korektně a ty prosím nehlásit:
-Otáčení (dialogová okna (např. došel čas u survival) se otáčí divně).
-Kompletně texty (hra je částečně lokalizována do eng & cze, ale ani v jendom případě nejde o texty konečné a už vůbec ne idieální)
-Chybí většina animací oken

Naopak bych potřeboval vědět, jestli hru chápete a popřípadě jestli nezvolit jiný způsob tutoriálu. Také nevím jak je dobře ovladatelná na menších (<4'' displejích). Díky.

http://petrroll.aspone.cz/numerousGame.xap

Aktualizováno 7.9: Přidány animace + nová ikonka.
monitor007
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: stř srp 03, 2011 14:06
Zařízení: Omnia 7

Numerous - testování & nápady

Příspěvek od monitor007 »

Hru jsem zkoušel na 4" Omnii a docela se mi to líbilo. Co se týče tutorialu tak ten jsem si jednou přečet a princip sem pochopil, ale možná by chtělo zapřemejšlet nad nějakym obrázkovým tutoriálem v menu. jinak jsem měl docela problém s poslední řádkou, kde jsem často místo řádky klikl na nápovědu. A otáčení obrazu ve hře mi fungovalo dobře.
Tomáš Slavíček
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 264
Registrován: stř srp 19, 2009 7:09
Zařízení: Nexus 5, Galaxy S3, Nokia X, iPad mini

Linerous (původně Numerous) - testování & nápady

Příspěvek od Tomáš Slavíček »

Tak jsem si dneska stáhnul tu verzi Linerous z marketplace - a pěkné, oproti posledním betaverzím je tam zase velký posun vpřed :) Ještě jsem ale narazil na pár "divností", co by se asi daly vylepšit...

Obrázek Obrázek Obrázek
  • Je pěkné, že už se ikonka zobrazuje mezi seznamem her - nemá ale nastavenou barvu podle prostředí, je šedá (takže v Mango games hubu je vidět docela špatně)
  • Pozor na tu čtyřku v logu, pro celou východní Asii znamená číslo 4 téměř to samé, jako smrt :) viz wikipedia
  • Po spuštění vyskočí ten "message box", ve kterém se zadává jméno hráče. Dvakrát se mi stalo, že mi hra spadla uprostřed zadávání. Nevím, jestli jsem se neukliknul někam vedle, nebo jestli to např. nesouvisí s tím, že aplikace musí na telefonu najet do hlavního menu do nějakých 15 sekund, jinak ji telefon zabije. Můžete to někdo ještě odzkoušet?
  • Kliknutí na Settings občas nereaguje. Musím kliknout třeba třikrát... (nevím, jestli to tam na něco nečeká?) Např. kliknutí na High score je bez problémů.
  • Popisek u achievementu "Pioneer" je možná špatně, píše "Buy this game before 10th of October", mám ho splněný... Ale hru jsem si nekoupil, jen stáhnul trialku.
Jinak líbí se mi ty tlustší čáry při hře, tutorial/nápověda je v pohodě, popisky v hlavním menu vypadají dobře, achievementy jsou super :) Doporučuju i ostatním odzkoušet si tuhle hru, gameplay je opravdu dobrá...
Odpovědět

Zpět na „Prezentace projektů“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů