Připojení k serveru proxy

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Diamond2 (rady, tweaky, návody...)
Odpovědět
jirka67
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: pon pro 07, 2009 15:37
Zařízení: MDA Compact V (HTC Diamond 2)

Připojení k serveru proxy

Příspěvek od jirka67 »

Dobrý den, jsem trochu laik a mám tenhle problém. Vlastním T-Mobile Compact V (což je vlastně Diamond 2). Vlastním přes měsíc nový notebook s Windows 7 (64 bit) a Office 2007. Vůbec mi nešlo synchronizovat kontakty, pořád to hlásilo OK ale nic. Najednou včera z ničeho nic se vše sesynchronizovalo a je to OK a jsem spokojený.
Ale nastal jiný problém: nic jsem neměnil a nemohu se připojit přes web-n-walk (t-zones) nebo internet. Dřív vše fungovalo OK. Nastavení mám stejné (datové připojení v nastavení komunikace je taky zaplé).
Pokud připojím mobil k počítači a pak odpojím, funguje mi po jednom zapnutí vstup do t-zones. Při jeho vypnutí a opětovném zapnutí mi to opět napíše chybu, že nelze najít připojení k proxy serveru (to samé udělá když se připojím k Internet Explorer Mobile).
Při opětovném připojení mobilu k PC a jeho odpojení opět t-zones naskočí (ale pouze jednou).
Pokud nechám běžící t-zones a zároveň zapnu Internet Explorer, ten nahlásí nelze najít server, ale t-zones běží i poté. Po jeho vypnutí a zapnutí už t-zones nenaběhne (musím opět připojit mobil k PC a odpojit - viz výše).
Nevím co s tím, poradí někdo?
Děkuji

-- doplnění předchozího příspěvku (stř bře 30, 2011 15:52) --

Už jsem na něco přišel. Pokud synchronizuji, tak ActiveSync udělá vše OK a v nastavení připojení je taká T-Mobile internet vše v pořádku (bez proxy serveru). Proto se po odpojení první spojení podaří. Ale hned vzápětí se připojení T-Mobile (které nejde měnit) přepíše na proxy server naší firmy, což je blbost a nemá to tam být. No a jelikož profil nejde změnit, tak pak internet nefunguje.
Takže zbývá zjistit proč se tam ten proxy server najednou začal objevovat a kde nastavit je vypnutí. Nebo jak to souvisí se synchronizací.
Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Diamond2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů